Charell Straatman

Het gezicht achter
la vie Jolie

Na het organiseren van meerdere bruiloften voor vrienden, familie en mezelf, meerdere rollen als ceremoniemeester én bruiloften waar ik met eigen ogen zag hoe het beter kon, wist ik het zeker: een rol als weddingplanner is mij op het lijf geschreven. Dat inzicht plus het feit dat ik sinds kort te maken heb met een auto-immuunziekte, deed mij beseffen dat het leven te kort is om niet écht te doen wat ik leuk vind én waar ik goed in ben. Ik haalde mijn diploma als weddingplanner and here we are.

Dus, aangenaam, mijn naam is Charell Straatman

Als moeder van drie kinderen werk ik ook nog in loondienst als secretaresse (hallo organisatie- en planningtalent) op de afdeling cardiologie. Mijn hele leven lang speelt organiseren op alle vlakken een grote rol. In planningen, afspraken regelen, evenementen organiseren en als creatieve duizendpoot. Daarom ging ik mijn droom achterna. Als weddingplanner, om jullie de mooiste dag van jullie leven te bezorgen. Mooier dan jullie ooit hadden durven dromen. Mooier dan jullie stoutste dromen zelfs.

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg – maar niet met de bruiloft

Toegankelijk, gestructureerd, enthousiast, bourgondisch en spontaan, dát zijn de kernwaarden die mij en mijn rol als weddingplanner het beste omschrijven. Niet alleen in de omgang (stuur me alsjeblieft een blij appje als je de bruidsjurk of een blits pak hebt uitgekozen!), maar tijdens de hele organisatie van jullie bruiloft.

‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’, hoor ik mezelf vaak zeggen. Maar alsjeblieft niet tijdens de bruiloft. Tijdens de bruiloft is letterlijk alles mogelijk en is niets te gek. Van glitters tot glamour en van een festivalbruiloft tot een intiem, klein feest. Jullie bepalen en ik leef én geniet 100% met jullie mee.

Het is mijn missie om jullie dag te laten slagen, om jullie de dag van jullie leven te bezorgen en boven jullie verwachtingen uit te stijgen met een onvergetelijk feest. En weet je wat de win-win is? Dat voor mij het organiseren van een bruiloft net zo’n groot feest is als de bruiloft voor jullie zelf. Wat mij betreft is de cirkel dan weer rond.

Benieuwd hoe ik jullie kan helpen?